Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

KFT - Globe / HEY, JUNE!


Müpa

2017. június 20. 20:00

Tíz év után újra a Müpa színpadán a KFT, a magyar zenei újhullám emblematikus zenekara, vendégei Magyarországon élő kínai, marokkói és görög zenészek lesznek.

A műsorban izgalmasan keveredik az együttes eredeti zenéje világzenei hatásokkal. A legismertebb számok mellett átdolgozások és ritkán játszott dalok szerepelnek a csak erre az estére összeállított programban. A KFT - a kilencvenes évek kihagyásait követően - az elmúlt több mint másfél évtizedben rendszeresen játszik, új albumokat jelentetett meg. Emlékezetes ünnepi koncerteket adott a Budapest Sportarénában (2011) és a Magyar Állami Operaházban (2014 - egyben ez volt az első popkoncert az Operában).

Zhang Yu (Carolyn) kínai származású koloratúrszopránt a hazai közönség több operából is ismerheti: A varázsfuvolában az Éj királynője, a Traviatában Violetta, a Turandotban Liù szerepében lépett fel. A szopránok közül kiemelkedik négyoktávos hangterjedelmével. Sofia Labropoulou virtuóz görög kanunjátékos és zeneszerző, a világzenei és a kortárs zenei élet legismertebb művészeivel dolgozott már együtt.

Egyedülálló zenei kifejezőeszközeivel kapcsolatot teremt a népzene, a klasszikus ottomán zene és a nyugati középkori zene között. Saïd Tichiti marokkói zenész az első, aki a gnawa zenét Magyarországon ismertté tette. Ezt az ősi, szakrális, transz-zenei formát nevezte William Burroughs „a világ legrégebbi, négyezer éves rock'n'rolljának”. Jelentős zenészekre volt hatással a Rolling Stonestól Santanán át Ornette Colemanig.

Rendező: Müpa